Anvendelse
fonedeal.dk drives af:
Fonedeal
Østergade 18
6900 Skjern
CVR: 38263366

Fonedeal standard salgs- og leveringsbetingelser gælder ved alt salg fra vores webshop, såfremt andet ikke er skifteligt aftalt imellem parterne. Alle kontrakter og sammenhandelsaftaler formuleres på dansk.
Ved bestilling anses køberen for at have læst og accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser

Priser
Alle fonedeal.dk priser er angivet i danske kroner (DKK). Sælger kan frit ændre disse priser i følge af evt. Ændringer af leverandørpriser, toldsatser, afgifter og valutakurser m.m. Sådanne ændringer kan IKKE foretages efter en bestilling er bekræftet. Alle vores specifikationer er vejledende samt vores billedemateriale kan afvige. For seneste specifikationer af det spicifikke produkt, henviser vi direkte til producenten. Alle anførte priser på fonedeal.dk kan regulere efter dagspriser og ændringer i afgifter, valutaforhold mv. Alle priser på fonedeal.dk er angivet inkl moms, ekskl. Emballage ekskl. Fragt og leveringsomkostninger.

Betaling
Betalingsbetingelser er enten betaling med Dankort, Visa, Mastercard. Ifølge Nets må beløbet først hæves når varen er afsendt hvilket bliver overholdt. Derudover kan du benytte bankoverførsel, dog er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen ved bankoverførsel.

Bestilling samt afhentning
Varen som bestilles elektronisk til afhentning ved fonedeal.dk kan kun afhentes hos fonedeal.dk (Østergade 18, 6900 Skjern). Bestiller du varen til afsendelse afsender vi selvfølgelig varen til det nærmeste opsamlingssted.

Leveringsomkostninger
GLS pakkeshop: GRATIS (Læs mere her)
GLS Hjemmelevring: 35,- dkk
Postnord pakkeshop: GRATIS
Postnord hjemmelevering: 49,- dkk

Leveringstid
Leveringstiden for bestillinger via fonedeal.dk er normalt 1-4 hverdage, alt afhængigt af den valgte fragtmetode samt lagersituationen ved leverandøren. Ved køb af telefoner er leveringstiden typisk 1-4 hverdage. Forsinket levering ud over 30 dage fra bestillingsdato giver kunden ret til at hæve købet. Alle vare på hjemmesiden har vi på vores lager eller vores fjernlager. Der tages forbehold for udsolgte/udgående varer.

Reklamation, service og tilfredshedsgaranti
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos fonedeal.dk
Fortrydelsesfristen idløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige vare i en ordre, men de blivere leveret enkeltvis på andre dage, så løber fristen fra den dag hvor du har modtaget den sidste varer.

Fristen indebærer at du har 14 dage til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende os en e-mail med ordre-nr og tilbage sende varen eller indlevere den i butikken (Østergade 18, 6900 Skjern. BEMÆRK: Emballagen må ikke være brugt på den pågældende vare.

Bemærk, du får IKKE fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb

Returnering
Efter du har givet os besked om at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen til os. Du skal SELV betale for at pakken returneres, og det er dig som hæfter hvis der opstår skade under evt. transport.

Varens stand og egenskaber ved retur
Skulle varen efter at du har returneret den have mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungere, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du får tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan dette betyde at du kun får fragt omkostningerne tilbage.

Brugte enheder må ikke have været brugt

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Ved fortrydelse af et evt køb, returneres som udgangspunkt det fulde beløb, DOG kan det i visse tilfælde være en værdiforringelse som gør at du hæfter for, fratrækkes købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig (undtaget leveringsomkostninger) uden unødig forsinkelse samt vi ej tilbyder dine fragtudgifter for returnering af produktet. Pengene bliver tilbagebetalt med samme betalingsmiddel som du benyttede ved den oprindelige transaktion, samt senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelsen om din beslutning om at fortryde købet er en aftale

Virksomhed til virksomhed
Ved salg til momsregistrerede virksomheder, er der ingen returret og der ydes ingen fortrydelsesret til momsregistrerede virksomheder
Ved salg til momsregistrerede virksomheder, fraskriver sælger sig ansvaret for forsinket levering.

Myndighed
Ved bestiling på fonedeal.dk, butikssalg eller afhentning bekræfter man at man er fyldt 18 år og er myndig.

Ejendomsret
Såfremt der gives henstand med betalingen, sker dette i forhold til kreditaftaleloven

Persondatapolitik
Ved handel ved os skal vi bruge følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse

Vi registrere og videregiver de personoplysninger som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Shopify (Som er vores webshop udbyder).


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener at oplysningerne er upræcise, så har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål som vi skulle bruge dem til. Du kan kontakte os hvis du mener dine persondata skal rettes eller slettes. E-mail: fonedeal@outlook.dk

Som registeret hos Fonedeal, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registeringen. Du har hermed også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registeret om dig. Dine rettigheder har du efter persondataloven.